Hagestuer - Aluminium produkter

HAGESTUER

Vi kan tilby forskjellige størrelser og modeller av hagestuer som passer både til koselig frokost med familien, til avslapping, og til morsomme selskaper med venner. Vi produserer hagestuer i tre. Tre er et levende materiale, og er det foretrukne materialet hvis man ønsker å leve så naturlig og komfortabelt som mulig, selv om noe vedlikehold er påkrevet.

Et skjelett: 140x140 limtre;

Vegger: 18 mm tykkelse på bord (slås fra innsiden og fra utsiden);

Tak og skur, beslås med 18 mm tykke bord.

Gulv: 28 mm tykkelse på terassens gulvplanker;

Takbelegg: Takstein, plater el.l. etter ønske.

Glass: 5 mm klart glass;

Dør: aluminium skyvedører;

Overflate: belegges med REMMERS malingen (en gang).

HAGESTUER I ALUMINIUM

Hagestuer er produsert av 3mm aluminium, som tilsvarer tyske kvalitetsstandarder. Aluminiumskonstruksjonen er sterk og trygg under alle værforhold, og krever lite vedlikehold. Du kan velge standardisert profil farge: grå, svart eller beige. Det kan også gjøres ytterligere finpuss: bøyd eller klassisk. Vi tilbyr å gjøre taket fra en holdbar 16mm polykarbonat, som har standardiserte farger: klart eller melke farget. Da det velges ytterligere belegget det kan være spesielt klart belegget eller spesielt klart med strålers stansing belegget

Hagestuen kan leveres med sidevegger av polykarbonat eller aluminium, hvis du ønsker å gjemme deg fra vinden eller naboen. På grunn av muligheter til å bygge etappisk, kan hver hagestue sener bli gjort om til en glassveranda. Hagestuens dimensjoner kan varieres - dybde opp til 5m, bredde opp til 15m.

 

VINTERHAGER

For de som liker lys og kunne slappe av i nærhet til naturen er en vinterhage veien å gå.

Fordeler av vinterhager:

  • Gir mer lys og varme til huset;
  • Lar deg nyte naturen i alle årstider;
  • Økers husets verdi.

Vinterhager kan konstrueres som en del av boligen eller kobles til et eksisterende hus. Vinterhager er en flott måte å utvide  stue eller rekreasjonssonen. Vinterhager kan også være konstruert som en seperat bygning. Ofte på denne type vinterhager installeres oransjerier, bassenger eller hytter.

Vinterhager er produsert av aluminiumsprofiler og gir muligheter for å gjennomføre komplekser løsninger.

 

VINTER HAGER I ALUMINIUM MED FOLDBARE VEGGER OG TAK

Vinterhager kan konstrueres som en del av bolighus, som
kobles til en eksisterende hus. Vinterhager er et flott sted til utstyring av stue eller rekreasjonssonen. Vinterhager kan også være konstruert som en seperat bygning. Ofte på dene type vinterhagen installeres oransjerier, bassenger eller hytter.

Vinterhager er produsert av aluminiumsprofiler og gir muligheter for å gjennomføre komplekse løsninger.

ISOLERT OG UISOLERT FOLDEDØRER

 

ALUMINIUM SKYVE SYSTEMER MED ENKELT GLASS

Skyvekonstruksjoner med aluminiumsramme og glass blir mer og mer populære pga funksjonalitet og enkelhet. De kan benyttes til alt mulig – fra enkel balkong i blokkboligen eller handelspavinjong til terrasse, inngangsparti, eller skillevegger med komplisert konstruksjon. Skyvekonstruksjoner med aluminiumsramme er både enkle, praktiske, lett å vedlikeholde, og sikre fordi de kan kompletteres med låsbare ensidige eller tosidige håndtak. Konstruksjoner kan bestå av to eller tre skinner.

Konstruksjonene kan inneholde diverse typer glass – klart, matt, tonert brunt eller grått glass. Alt glass som settes i konstruksjonene er herdet.

Rammene i aluminiumsskyvekonstruksjoner festes med plastfesteelementer som sørger for stabiliteten ved dårlig vær. Vind og regn trenger ikke inn pga påmonterte tetningsbørster.

Alle rammer selges med to hjul i rustfritt stål som er overtrukket med gummi. Derfor opereres den støyfritt. Justerte hjul sørger for lang levetid. Skyvesystemer med aluminiumsramme og glass selges uten termisk bro.

Aluminiumsprofiler pulverlakkeres med farge fra RAL fargeskalla som tilpasses til eksteriøret. Denne lakkmetoden sørger for lengre levetiden fordi lakken tåler værforhold og temperatursvinginger. Filmen som dannes pga lakkenbeskytter aluminiumen i opptil 50 år.

Innbygget glassterrasse kan nytes fra tidlig vår til sen høst. Hvis man monterer infrarød- eller andre typer ovner på terrassen kan den bli en del av selve huset og nytes hele året.

GLASSOVERBYGG TIL BASSENG

Innendørs eller utendørs basseng? Dekk den eller ikke? Du skal unngå disse spørsmålene, hvis du har et IPC belegg, da kan du dekke utendørsbassenget veldig rask og forvandle ditt utendørsbasseng til et innendørsbasseng, og du vil beskytte den mot naturlige faktorer. Opplevelsen under taket vil være behagelig og hyggelig. Gå ikke glipp av verdifulle dager, som du kan bruke til avslapning utenom sesong tid, du kan svømme under det bevegelige overbygget.